Steevn.be

Wie ben ik

Ik ben een grafisch ontwerper met ruim 8 jaar ervaring.

Op mijn achttiende leerde ik Photoshop kennen: ik was meteen verliefd. Prutsen en spelen met graphics vond ik geweldig en zo begon ik af en toe een poster of brochure te maken, die dan kon worden opgehangen of rondgedeeld, ergens in school of op de scouts. Het gevoel om je eigen creaties in de wereld te kunnen zien, da’s niet te evenaren!

Tijdens mijn opleiding aan de hogeschool deed ik bovendien ook nog aan zelfstudie. Zo leerde ik al doende meer – en beter – werken met Photoshop en andere, gelijkaardige software. Mijn werk ging niet onopgemerkt voorbij, en zo werd ik steeds meer en meer gevraagd. Tijdens deze periode leerde ik ook werken met Illustrator en Indesign, de software die ik vandaag de dag het vaakst gebruik.

Om mijn vaardigheden verder te verruimen, koos ik er ook nog voor om een opleiding crossmedia designer te volgen. Hier leerde ik onder andere over promo voeren, en over hoe mijn werk de klant op een zo efficiënt mogelijke manier kan helpen. Ook DTP en de verschillende manieren van drukken kwamen aan bod.

De combinatie van al deze (zelf)studies, opleidingen en vooral mijn grenzeloze passie hebben me gemaakt tot een fiere allround grafisch ontwerper.